Izpitni roki


  • Študijsko leto: 2023/2024
  • Program: Živilstvo in prehrana
  • Način študija: Redni
  • Lokacija: Maribor


  • Ekonomika in menedžment podjetij

    Dr. Vesna Trančar

    RokDatumUra, prostorOpomba
    Prvi redni 28. 11. 2023 16.45, UI/2 [Angleški jezik]
    Drugi redni 14. 5. 2024 15.30, VP  
    Tretji redni 4. 6. 2024    
    Četrti redni 27. 8. 2024    
    Na vrh

    Poslovno sporazumevanje in vodenje

    Vesna Poštuvan, univ. dipl. org. dela

    RokDatumUra, prostorOpomba
    Prvi redni 21. 11. 2023 15.30, pisarna  
    Drugi redni 16. 1. 2024 15.30, pisarna  
    Tretji redni 4. 4. 2024 13.00, UK/1  
    Četrti redni 9. 5. 2024 13.30, UK/1  
    Na vrh

    Praktično izobraževanje II

    Silva Hostnik, univ.dipl. inž.živ.teh.

    RokDatumUra, prostorOpomba
    Prvi redni 22. 11. 2023 12.00, pisarna Hostnik  
    Drugi redni 2. 7. 2024    
    Tretji redni 22. 8. 2024    
    Četrti redni 3. 9. 2024    
    Na vrh

    Prehrana in dietetika

    Ksenija Ekart, univ.dipl.inž.živ.tehnol.

    RokDatumUra, prostorOpomba
    Prvi redni 22. 11. 2023 11.00, kdu Ogled izpitne pole bo v sredo, 29.11.2023 ob 15.15 uri
    Drugi redni 10. 1. 2024 15.30, KDU Vpogled v pisne pole v torek, 16.1.2024 ob 15.20 v zbornici.
    Tretji redni 1. 2. 2024 15.30, kdu Vpogled v pisne pole bo potekal v torek, 06.02.2024 ob 15.30 uri v prostorih šole.
    Četrti redni 4. 9. 2024    
    Na vrh

    Prehrana in zdravje

    Barbara Ozbič Kirijakopulos, univ. dipl.inž. živ. teh.

    RokDatumUra, prostorOpomba
    Prvi redni 7. 11. 2023 17.00, KDU  
    Drugi redni 23. 1. 2024 15.30, VP Vpogled izpitov bo v sredo, 7. 2. ob 15:30 uri
    Tretji redni 21. 2. 2024 15.30, VP  
    Četrti redni 16. 4. 2024 15.30, UK/1  
    Na vrh

    Prehrana z gastronomijo in kulinariko

    dr. Blanka Vombergar, univ. dipl. inž.

    RokDatumUra, prostorOpomba
    Prvi redni 14. 11. 2023 10.00, UK/1  
    Drugi redni 23. 2. 2024 13.00, VP Vpogled v naloge in govorilne ure 4/3/2024 ob 9.45 v KK/1
    Tretji redni 2. 4. 2024 10.00, KDU Vpogled v izpite možen po dogovoru po e-pošti.
    Četrti redni 4. 6. 2024    
    Na vrh

    Sestava in kakovost živil s tehnologijami v živilstvu

    Silva Hostnik, univ.dipl. inž.živ.teh.

    RokDatumUra, prostorOpomba
    Prvi redni 7. 11. 2023 10.00, UII/4  
    Drugi redni 16. 1. 2024 08.00, KDU Vpogled v pisne pole 24/1/2024 ob 12.00 - pisarna.
    Tretji redni 20. 2. 2024 15.00, KDU Vpogled v pisne pole 6/3/2024 ob 12.00 v pisarni -Hostnik.
    Četrti redni 27. 8. 2024    
    Na vrh

    Strokovna infor. in statistične metode vrednotenja

    dr. Alenka Hmelak-Gorenjak, univ.dipl.inž.živ.tehnol.

    RokDatumUra, prostorOpomba
    Prvi redni 8. 11. 2023 16.00, UP/2  
    Drugi redni 10. 1. 2024 16.00, UP/1 in UP/2  
    Tretji redni 7. 2. 2024 15.30, UP/1 in UP/2 Vpogled pole 20/2. ob 11.00 (KP/4) pri dr. Hmelak. Pri dr. Težak ga kontaktirajte po e pošti
    Četrti redni 8. 5. 2024 11.00, UP/2  
    Na vrh

    Strokovna terminologija v tujem jeziku

    Urška Petrič Les, prof. angl. jezika s knj.

    RokDatumUra, prostorOpomba
    Prvi redni 29. 11. 2023 17.00, kdu [Angleški jezik]
    Drugi redni 28. 5. 2024   [Angleški jezik]
    Tretji redni 19. 6. 2024   [Angleški jezik]
    Četrti redni 4. 9. 2024   [Angleški jezik]
    Na vrh

    Tehnologija in organizacija prehranskih obratov

    Ksenija Ekart, univ.dipl.inž.živ.tehnol.

    RokDatumUra, prostorOpomba
    Prvi redni 21. 11. 2023 14.00, pisarna MIC  
    Na vrh

    Marija Predikaka

    RokDatumUra, prostorOpomba
    Drugi redni 16. 4. 2024 16.00, kdu  
    Tretji redni 7. 5. 2024    
    Četrti redni 28. 8. 2024    
    Na vrh

    Tehnologija mesa

    Rosvita Arzenšek Pinter, univ. dipl. inž. živ.teh.

    RokDatumUra, prostorOpomba
    Prvi redni 23. 11. 2023 13.00, kdu  
    Drugi redni 18. 1. 2024 15.00, UII/9 pisne pole je mogoč v sredo, 24.1. ob 12.00 v kabinetu II/8.
    Tretji redni 22. 2. 2024 13.30, UII/9 Vpogled v izpitne pole bo v ponedeljek, 4.3. ob 14.30 v KII/8.
    Četrti redni 22. 8. 2024    
    Na vrh

    Tehnologija mleka

    Silva Hostnik, univ.dipl. inž.živ.teh.

    RokDatumUra, prostorOpomba
    Prvi redni 15. 11. 2023 11.00, pisarna Vpogled v pisno polo 24/11/2023 ob 10.00 - pisarna.
    Drugi redni 24. 4. 2024 15.30, KDU  
    Tretji redni 8. 5. 2024 15.30, kdu  
    Četrti redni 12. 6. 2024    
    Na vrh

    Tehnologija predelave žit

    Lidija Tašner, univ.dipl.inž.živ.tehnol.

    RokDatumUra, prostorOpomba
    Prvi redni 28. 11. 2023 10.00, UK/1 Vpogled v nalogo je možen po predhodnem dogovoru po e pošti.
    Drugi redni 15. 5. 2024 16.00, UK/1  
    Tretji redni 5. 6. 2024    
    Četrti redni 5. 9. 2024    
    Na vrh

    Tehnologija rastlinskih živil

    Zdenka Masten, univ.dipl.inž.živ.tehnol.

    RokDatumUra, prostorOpomba
    Prvi redni 29. 11. 2023 11.30, pisarna Hostnik Vpogled v izpitno polo v četrtek, 7.12.2023 ob 15.30, v pisarni ga. Hostnik
    Drugi redni 23. 1. 2024 08.00, KDU Vpogled v izpitne pole 1/2/2024 ob 10.45 v pisarni - Hostnik.
    Tretji redni 14. 2. 2024 16.00, KDU Vpogled v pisne pole 21/2/2024 ob 12.00 v pisarni Hostnik
    Četrti redni 11. 9. 2024    
    Na vrh

    Tehnologija vina

    Zdenka Masten, univ.dipl.inž.živ.tehnol.

    RokDatumUra, prostorOpomba
    Prvi redni 16. 11. 2023 14.00, KDU  
    Drugi redni 11. 1. 2024 11.15, KDU Vpogled v pisne izpite bo možen v četrtek, 25. 1. 2024 ob 11.30 v zbornici srednje šole.
    Tretji redni 15. 2. 2024 14.00, KDU Vpogled v izpitne pole 7/3/2024 ob 12.00 v zbornici - obvezna predhodna najava na e-mail
    Četrti redni 29. 8. 2024    
    Na vrh

    Tehnološki procesi z varstvom pri delu, embalaža in logistika

    Polonca Leskovar Mesarič, univ.dipl.inž.živ.tehnol.

    RokDatumUra, prostorOpomba
    Prvi redni 23. 11. 2023 14.30, UK/1  
    Drugi redni 30. 1. 2024 16.00, VP Vpogled v izpite bo v ponedeljek, 12. 2. 2024, ob 14.50 v up/5.
    Tretji redni 22. 2. 2024 15.00, VP  
    Četrti redni 6. 6. 2024    
    Na vrh

    Trajnostni razvoj z izbranimi poglavji iz biologije

    Karmen Jurčevič, prof. biol. in kem.

    RokDatumUra, prostorOpomba
    Prvi redni 15. 11. 2023 12.30, UI/6  
    Drugi redni 9. 1. 2024 15.45, VP  
    Tretji redni 10. 4. 2024 13.00, kdu  
    Četrti redni 21. 5. 2024    
    Na vrh

    Trženje v živilstvu in prehrani

    Dr. Vesna Trančar

    RokDatumUra, prostorOpomba
    Prvi redni 7. 11. 2023 16.45, UI/2  
    Drugi redni 16. 1. 2024 08.00, KDU Vpogled v popravljene izpitne pole: 19. 1. 2024 ob 16.00 uri v U1/2.
    Tretji redni 20. 2. 2024 15.00, KDU Vpogled v izpitno polo 26/2/2024 ob 8.00 v UK/1
    Četrti redni 27. 8. 2024    
    Na vrh

    Zakonodaja, zagotavljanje kakovosti in nadzor

    Marija Sraka, univ.dipl.inž.živ.tehnol.

    RokDatumUra, prostorOpomba
    Prvi redni 9. 11. 2023 13.30, UI/8  
    Drugi redni 11. 4. 2024 16.00, kdu Vpogled v teste in vpis ocen bo v torek, 16. 4. 2024 ob 16. uri pri gospe Vesni Poštuvan.
    Tretji redni 30. 5. 2024    
    Četrti redni 20. 6. 2024    
    Na vrh

    Živilska kemija z analizo živil

    dr. Alenka Hmelak-Gorenjak, univ.dipl.inž.živ.tehnol.

    RokDatumUra, prostorOpomba
    Prvi redni 30. 11. 2023 10.30, UII/9 Vpogled v izpitne pole 13/12/2023 ob 13.00 v KP/4.
    Tretji redni 30. 5. 2024    
    Četrti redni 27. 6. 2024    
    Peti redni 29. 8. 2024    
    Na vrh

    Živilska mikrobiologija in biotehnologija

    Rosvita Arzenšek Pinter, univ. dipl. inž. živ.teh.

    RokDatumUra, prostorOpomba
    Prvi redni 9. 11. 2023 12.00, KDU Vpogled v pisne pole 15/11/2023 ob 17.00 v KII/8.
    Drugi redni 16. 5. 2024 15.30, VP  
    Tretji redni 13. 6. 2024    
    Četrti redni 22. 8. 2024    
    Na vrh