Izpitni roki


  • Študijsko leto: 2025/2026
  • Program: Živilstvo in prehrana
  • Način študija: Redni
  • Lokacija: Maribor


  • Ekonomika in menedžment podjetij

    Dr. Vesna Trančar

    RokDatumUra, prostorOpomba
    Prvi redni 10. 11. 2025 10.30, kdu  
    Drugi redni 18. 5. 2026    
    Tretji redni 22. 6. 2026    
    Četrti redni 24. 8. 2026    
    Na vrh

    Poslovno sporazumevanje in vodenje

    Vesna Poštuvan, univ. dipl. org. dela

    RokDatumUra, prostorOpomba
    Prvi redni 11. 11. 2025 15.00  
    Drugi redni 6. 1. 2026    
    Tretji redni 3. 2. 2026    
    Četrti redni 21. 4. 2026    
    Na vrh

    Prehrana in dietetika

    Ksenija Ekart, univ.dipl.inž.živ.tehnol.

    RokDatumUra, prostorOpomba
    Prvi redni 10. 12. 2025 15.00  
    Drugi redni 21. 1. 2026    
    Tretji redni 18. 2. 2026    
    Četrti redni 18. 3. 2026    
    Na vrh

    Prehrana in zdravje

    Barbara Ozbič Kirijakopulos, univ. dipl.inž. živ. teh.

    RokDatumUra, prostorOpomba
    Prvi redni 9. 12. 2025 13.00  
    Drugi redni 5. 2. 2026    
    Tretji redni 12. 3. 2026    
    Četrti redni 2. 4. 2026    
    Na vrh

    Prehrana z gastronomijo in kulinariko

    dr. Blanka Vombergar, univ. dipl. inž.

    RokDatumUra, prostorOpomba
    Prvi redni 18. 11. 2025 10.30, UK/1  
    Drugi redni 17. 3. 2026    
    Tretji redni 5. 5. 2026    
    Četrti redni 9. 6. 2026    
    Na vrh

    Sestava in kakovost živil s tehnologijami v živilstvu

    Polonca Leskovar Mesarič, univ.dipl.inž.živ.tehnol.

    RokDatumUra, prostorOpomba
    Prvi redni 4. 11. 2025 15.00, UII/9  
    Drugi redni 13. 1. 2026 11.30, KDU  
    Tretji redni 10. 2. 2026    
    Četrti redni 8. 9. 2026    
    Na vrh

    Strokovna infor. in statistične metode vrednotenja

    dr. Alenka Hmelak-Gorenjak, univ.dipl.inž.živ.tehnol.

    RokDatumUra, prostorOpomba
    Prvi redni 12. 11. 2025 11.00, UP/1  
    Drugi redni 14. 1. 2026    
    Tretji redni 11. 2. 2026    
    Četrti redni 1. 4. 2026    
    Na vrh

    Strokovna terminologija v tujem jeziku

    Jasna Börc Hozjan, prof. ang. in slo.

    RokDatumUra, prostorOpomba
    Prvi redni 4. 11. 2025 14.00 [Angleški jezik]
    Drugi redni 12. 5. 2026   [Angleški jezik]
    Tretji redni 23. 6. 2026   [Angleški jezik]
    Četrti redni 2. 9. 2026   [Angleški jezik]
    Na vrh

    Mojca Šumandl, profesorica nemščine

    RokDatumUra, prostorOpomba
    Prvi redni 4. 11. 2025 16.00 [Nemški jezik]
    Drugi redni 12. 5. 2026   [Nemški jezik]
    Tretji redni 23. 6. 2026   [Nemški jezik]
    Četrti redni 2. 9. 2026   [Nemški jezik]
    Na vrh

    Tehnologija in organizacija prehranskih obratov

    Marija Predikaka, univ.dipl.ing.živ.tehn.

    RokDatumUra, prostorOpomba
    Prvi redni 3. 12. 2025 15.30, UK/1  
    Drugi redni 14. 4. 2026    
    Tretji redni 19. 5. 2026    
    Četrti redni 25. 8. 2026    
    Na vrh

    Tehnologija mesa

    Rosvita Arzenšek Pinter, univ. dipl. inž. živ.teh.

    RokDatumUra, prostorOpomba
    Prvi redni 20. 11. 2025 13.30, KDU  
    Drugi redni 8. 1. 2026    
    Tretji redni 5. 2. 2026    
    Četrti redni 20. 8. 2026    
    Na vrh

    Tehnologija mleka

    Marija Predikaka, univ.dipl.ing.živ.tehn.

    RokDatumUra, prostorOpomba
    Prvi redni 26. 11. 2025 15.30, UK/1  
    Drugi redni 8. 4. 2026    
    Tretji redni 13. 5. 2026    
    Četrti redni 10. 6. 2026    
    Na vrh

    Tehnologija predelave žit

    Lidija Tašner, univ.dipl.inž.živ.tehnol.

    RokDatumUra, prostorOpomba
    Prvi redni 1. 12. 2025 09.00, UK/1 Vpogled v naloge 11.12.2025 ob 11.45 v UP/3 po predhodni najavi po e-pošti
    Drugi redni 11. 5. 2026    
    Tretji redni 1. 6. 2026    
    Četrti redni 3. 9. 2026    
    Na vrh

    Tehnologija rastlinskih živil

    Zdenka Masten, univ.dipl.inž.živ.tehnol.

    RokDatumUra, prostorOpomba
    Prvi redni 9. 12. 2025 15.00, KDU  
    Drugi redni 13. 1. 2026    
    Tretji redni 10. 2. 2026    
    Četrti redni 8. 9. 2026    
    Na vrh

    Tehnologija vina

    Zdenka Masten, univ.dipl.inž.živ.tehnol.

    RokDatumUra, prostorOpomba
    Prvi redni 21. 11. 2025 10.30, KDU  
    Drugi redni 27. 1. 2026    
    Tretji redni 5. 3. 2026    
    Četrti redni 1. 9. 2026    
    Na vrh

    Tehnološki procesi z varstvom pri delu, embalaža in logistika

    Polonca Leskovar Mesarič, univ.dipl.inž.živ.tehnol.

    RokDatumUra, prostorOpomba
    Prvi redni 4. 12. 2025 08.30, VP  
    Drugi redni 29. 1. 2026    
    Tretji redni 5. 3. 2026    
    Četrti redni 16. 4. 2026    
    Na vrh

    Trajnostni razvoj z izbranimi poglavji iz biologije

    Karmen Jurčevič, prof. biol. in kem.

    RokDatumUra, prostorOpomba
    Prvi redni 26. 11. 2025 14.00, UK/1  
    Drugi redni 21. 1. 2026    
    Tretji redni 18. 3. 2026    
    Četrti redni 8. 4. 2026    
    Na vrh

    Trženje v živilstvu in prehrani

    Dr. Vesna Trančar

    RokDatumUra, prostorOpomba
    Prvi redni 10. 11. 2025 10.30, kdu  
    Drugi redni 2. 2. 2026    
    Tretji redni 2. 3. 2026    
    Četrti redni 18. 5. 2026    
    Na vrh

    Zakonodaja, zagotavljanje kakovosti in nadzor

    Saša Berlič, univ. dipl.inž.kmet.

    RokDatumUra, prostorOpomba
    Prvi redni 7. 11. 2025 10.00, UI/1  
    Drugi redni 23. 4. 2026    
    Tretji redni 28. 5. 2026    
    Četrti redni 18. 6. 2026    
    Na vrh

    Živilska kemija z analizo živil

    dr. Alenka Hmelak-Gorenjak, univ.dipl.inž.živ.tehnol.

    RokDatumUra, prostorOpomba
    Prvi redni 6. 11. 2025 09.00, UK/1 Vpogled v izpitne pole v sredo, 19/11/2025 ob 15.00 v KP/4
    Drugi redni 4. 6. 2026    
    Tretji redni 2. 7. 2026    
    Četrti redni 27. 8. 2026    
    Na vrh

    Živilska mikrobiologija in biotehnologija

    Rosvita Arzenšek Pinter, univ. dipl. inž. živ.teh.

    RokDatumUra, prostorOpomba
    Prvi redni 20. 11. 2025 13.30, KDU  
    Drugi redni 28. 5. 2026    
    Tretji redni 11. 6. 2026    
    Četrti redni 20. 8. 2026    
    Na vrh