Izpitni roki


  • Študijsko leto: 2024/2025
  • Program: Živilstvo in prehrana 2022
  • Način študija: Izredni
  • Lokacija: Maribor


  • Ekonomika in menedžment podjetij

    Dr. Vesna Trančar

    RokDatumUra, prostorOpomba
    Prvi redni 17. 12. 2024 15.00  
    Drugi redni 6. 5. 2025    
    Tretji redni 1. 7. 2025    
    Četrti redni 2. 9. 2025    
    Na vrh

    Poslovno komuniciranje in vodenje

    Vesna Poštuvan, univ. dipl. org. dela

    RokDatumUra, prostorOpomba
    Prvi redni 19. 11. 2024 08.00, Pisarna  
    Drugi redni 7. 1. 2025 15.30, VP  
    Tretji redni 11. 3. 2025    
    Četrti redni 8. 5. 2025    
    Na vrh

    Praktično izobraževanje I

    Silva Hostnik, univ.dipl. inž.živ.teh.

    RokDatumUra, prostorOpomba
    Prvi redni 2. 7. 2025    
    Drugi redni 21. 8. 2025    
    Tretji redni 9. 9. 2025    
    Na vrh

    Praktično izobraževanje II

    Vesna Poštuvan, univ. dipl. org. dela

    RokDatumUra, prostorOpomba
    Prvi redni 2. 7. 2025    
    Drugi redni 21. 8. 2025    
    Tretji redni 9. 9. 2025    
    Na vrh

    Prehrana in dietetika

    Ksenija Ekart, univ.dipl.inž.živ.tehnol.

    RokDatumUra, prostorOpomba
    Prvi redni 11. 12. 2024 15.00  
    Drugi redni 8. 1. 2025 15.45  
    Tretji redni 6. 2. 2025    
    Četrti redni 3. 9. 2025    
    Na vrh

    Prehrana in zdravje

    Barbara Ozbič Kirijakopulos, univ. dipl.inž. živ. teh.

    RokDatumUra, prostorOpomba
    Prvi redni 10. 12. 2024 15.00, UK/1  
    Drugi redni 7. 1. 2025 15.00  
    Tretji redni 11. 2. 2025    
    Četrti redni 4. 3. 2025    
    Peti redni 15. 4. 2025    
    Na vrh

    Prehrana z gastronomijo

    dr. Blanka Vombergar, univ. dipl. inž.

    RokDatumUra, prostorOpomba
    Prvi redni 26. 11. 2024 09.00  
    Drugi redni 18. 3. 2025    
    Tretji redni 8. 4. 2025    
    Četrti redni 17. 6. 2025    
    Na vrh

    Sestava in kakovost živil s tehnologijami v živilstvu

    Silva Hostnik, univ.dipl. inž.živ.teh.

    RokDatumUra, prostorOpomba
    Prvi redni 17. 12. 2024 12.00, UII/7  
    Drugi redni 21. 1. 2025    
    Tretji redni 12. 2. 2025    
    Četrti redni 10. 9. 2025    
    Na vrh

    Strokovna informatika in metode statističnega vodenja

    dr. Alenka Hmelak-Gorenjak, univ.dipl.inž.živ.tehnol.

    RokDatumUra, prostorOpomba
    Prvi redni 13. 11. 2024 13.00, KDU  
    Drugi redni 14. 1. 2025 15.30  
    Tretji redni 5. 2. 2025    
    Četrti redni 14. 5. 2025    
    Na vrh

    Strokovna terminologija v tujem jeziku

    Jasna Börc Hozjan, prof. ang. in slo.

    RokDatumUra, prostorOpomba
    Prvi redni 6. 11. 2024 14.00 [Angleški jezik]
    Drugi redni 13. 5. 2025   [Angleški jezik]
    Tretji redni 18. 6. 2025   [Angleški jezik]
    Četrti redni 10. 9. 2025   [Angleški jezik]
    Na vrh

    Mojca Šumandl, profesorica nemščine

    RokDatumUra, prostorOpomba
    Prvi redni 6. 11. 2024 16.00 [Nemški jezik]
    Drugi redni 13. 5. 2025   [Nemški jezik]
    Tretji redni 18. 6. 2025   [Nemški jezik]
    Četrti redni 10. 9. 2025   [Nemški jezik]
    Na vrh

    Tehnologija in organizacija prehranskih obratov

    Marija Predikaka, univ.dipl.ing.živ.tehn.

    RokDatumUra, prostorOpomba
    Prvi redni 19. 11. 2024 16.00, KDU  
    Drugi redni 22. 4. 2025    
    Tretji redni 20. 5. 2025    
    Četrti redni 2. 9. 2025    
    Na vrh

    Tehnologija mesa

    Rosvita Arzenšek Pinter, univ. dipl. inž. živ.teh.

    RokDatumUra, prostorOpomba
    Prvi redni 21. 11. 2024 13.00, KDU  
    Drugi redni 16. 1. 2025    
    Tretji redni 27. 2. 2025    
    Četrti redni 21. 8. 2025    
    Na vrh

    Tehnologija mleka

    Silva Hostnik, univ.dipl. inž.živ.teh.

    RokDatumUra, prostorOpomba
    Prvi redni 5. 11. 2024 13.30, KDU  
    Drugi redni 23. 4. 2025    
    Tretji redni 7. 5. 2025    
    Četrti redni 11. 6. 2025    
    Na vrh

    Tehnologija rastlinskih živil

    Zdenka Masten, univ.dipl.inž.živ.tehnol.

    RokDatumUra, prostorOpomba
    Prvi redni 27. 11. 2024 12.00, KDU  
    Drugi redni 21. 1. 2025    
    Tretji redni 12. 2. 2025    
    Četrti redni 10. 9. 2025    
    Na vrh

    Tehnologija vina

    Zdenka Masten, univ.dipl.inž.živ.tehnol.

    RokDatumUra, prostorOpomba
    Prvi redni 13. 11. 2024 13.00, KDU  
    Drugi redni 4. 2. 2025    
    Tretji redni 6. 3. 2025    
    Četrti redni 28. 8. 2025    
    Na vrh

    Tehnologija žit

    Lidija Tašner, univ.dipl.inž.živ.tehnol.

    RokDatumUra, prostorOpomba
    Prvi redni 3. 12. 2024 15.00, KDU Vpogled v izpite bo 10/12-2024 ob 15. uri v Up/3 po predhodni najavi po e-pošti.
    Drugi redni 14. 5. 2025    
    Tretji redni 4. 6. 2025    
    Četrti redni 4. 9. 2025    
    Na vrh

    Temeljni tehnološki procesi , embalaža logistika

    Polonca Leskovar Mesarič, univ.dipl.inž.živ.tehnol.

    RokDatumUra, prostorOpomba
    Prvi redni 5. 12. 2024 09.00, VP  
    Drugi redni 28. 1. 2025    
    Tretji redni 27. 2. 2025    
    Četrti redni 5. 6. 2025    
    Na vrh

    Trajnostni razvoj z izbranimi poglavji iz biologije

    Karmen Jurčevič, prof. biol. in kem.

    RokDatumUra, prostorOpomba
    Prvi redni 5. 11. 2024 15.00, UII/7 Vpogled v izpit sreda, 13/11-2024, ob 15.35 uri v UI/6.
    Drugi redni 27. 11. 2024 14.00, UII/7 Vpogled v izpitno polobo v torek, 3/12-2024 ob 15.30 uri v pisarni tajništva.
    Tretji redni 21. 1. 2025    
    Četrti redni 9. 4. 2025    
    Peti redni 20. 5. 2025    
    Na vrh

    Trženje v živilstvu in prehrani

    Dr. Vesna Trančar

    RokDatumUra, prostorOpomba
    Prvi redni 17. 12. 2024 15.00  
    Drugi redni 28. 1. 2025    
    Tretji redni 11. 3. 2025    
    Četrti redni 26. 8. 2025    
    Na vrh

    Zakonodaja, zagotavljanje kakovosti in nadzor

    Marija Sraka, univ.dipl.inž.živ.tehnol.

    RokDatumUra, prostorOpomba
    Prvi redni 21. 11. 2024 11.00, UK/1  
    Drugi redni 17. 4. 2025    
    Tretji redni 29. 5. 2025    
    Četrti redni 26. 6. 2025    
    Na vrh

    Živilska kemija z analizo živil

    dr. Alenka Hmelak-Gorenjak, univ.dipl.inž.živ.tehnol.

    RokDatumUra, prostorOpomba
    Prvi redni 7. 11. 2024 10.00, KDU  
    Drugi redni 29. 5. 2025    
    Tretji redni 12. 6. 2025    
    Četrti redni 4. 9. 2025    
    Na vrh

    Živilska mikrobiologija in biotehnologija

    Rosvita Arzenšek Pinter, univ. dipl. inž. živ.teh.

    RokDatumUra, prostorOpomba
    Prvi redni 21. 11. 2024 13.00, KDU  
    Drugi redni 22. 5. 2025    
    Tretji redni 26. 6. 2025    
    Četrti redni 28. 8. 2025    
    Na vrh