Rezultati izpitnega roka


Živilstvo in prehrana-redni-Maribor

  • Študijsko leto: 2023/2024
  • Predmet: Sestava in kakovost živil s tehnologijami v živilstvu
  • Predavatelj: Silva Hostnik, univ.dipl. inž.živ.teh.
  • Vrsta roka: Tretji redni (8354)
  • Datum roka: 20. 2. 2024
  • Datum zapisnika: 20. 2. 2024
  • Opomba: Vpogled v pisne pole 6/3/2024 ob 12.00 v pisarni -Hostnik.

  • Prikazani so rezultati vseh študentov, ki so bili prijavljeni na izpitni rok.

    Vpisna številka1.delna ocena2.delna ocena3.delna ocenaVajeSem. nalogaPisna ocenaUstna ocenaKončna ocena
    13010116630 - - - Opravil Opravil 6 - 6
    13010116643 - - - Opravil Opravil 4 - 4
    13010116645 - - - Opravil Opravil 4 - 4
    13010116662 - - - Opravil Opravil 6 - 6
    13010116664 - - - Opravil Opravil 6 - 6
    13010116674 - - - Opravil Opravil 7 - 7