Rezultati izpitnega roka


Živilstvo in prehrana-redni-Maribor

  • Študijsko leto: 2023/2024
  • Predmet: Prehrana z gastronomijo in kulinariko
  • Predavatelj: dr. Blanka Vombergar, univ. dipl. inž.
  • Vrsta roka: Tretji redni (8425)
  • Datum roka: 2. 4. 2024
  • Datum zapisnika: 2. 4. 2024
  • Opomba: Vpogled v izpite možen po dogovoru po e-pošti.

  • Prikazani so rezultati vseh študentov, ki so bili prijavljeni na izpitni rok.

    Vpisna številka1.delna ocena2.delna ocena3.delna ocenaVajeSem. nalogaPisna ocenaUstna ocenaKončna ocena
    13010116631 - - - Opravil Opravil 6 - 6
    13010116649 - - - - - - - -
    13010116655 - - - Opravil Opravil 6 - 6
    13010116676 - - - - - - - -
    13010116686 - - - - - - - -