Rezultati izpitnega roka


Živilstvo in prehrana 2022-redni-Maribor

  • Študijsko leto: 2024/2025
  • Predmet: Sestava in kakovost živil s tehnologijami v živilstvu
  • Predavatelj: Silva Hostnik, univ.dipl. inž.živ.teh.
  • Vrsta roka: Tretji redni (8855)
  • Datum roka: 12. 2. 2025
  • Datum zapisnika: 12. 2. 2025
  • Opomba: Vpogled v pisne pole 26/2/2025 ob 12.00 v pisarni Hostnik

  • Prikazani so rezultati vseh študentov, ki so bili prijavljeni na izpitni rok.

    Vpisna številka1.delna ocena2.delna ocena3.delna ocenaVajeSem. nalogaPisna ocenaUstna ocenaKončna ocena
    13010435004 - - - Opravil Opravil 6 - 6
    13010435014 - - - Opravil Opravil 6 - 6
    13010435020 - - - Opravil Opravil 2 - 2
    13010435024 - - - - - - - -
    13010435028 - - - Opravil Opravil 1 - 1