Rezultati izpitnega roka


Živilstvo in prehrana 2022-redni-Maribor

  • Študijsko leto: 2024/2025
  • Predmet: Prehrana z gastronomijo
  • Predavatelj: dr. Blanka Vombergar, univ. dipl. inž.
  • Vrsta roka: Drugi redni (8874)
  • Datum roka: 18. 3. 2025
  • Datum zapisnika: 18. 3. 2025
  • Opomba: Vpogled v pisne izpite 1/4/2025 ob 14.45 v kabinetu K/1.

  • Prikazani so rezultati vseh študentov, ki so bili prijavljeni na izpitni rok.

    Vpisna številka1.delna ocena2.delna ocena3.delna ocenaVajeSem. nalogaPisna ocenaUstna ocenaKončna ocena
    13010435003 - - - Opravil Opravil 10 - 10
    13010435004 - - - Opravil Opravil 6 - 6
    13010435005 - - - Opravil Opravil 6 - 6
    13010435014 - - - Opravil Opravil 5 - 5
    13010435015 - - - Opravil Opravil 7 - 7
    13010435020 - - - - - - - -
    13010435024 - - - - - - - -