Rezultati izpitnega roka


Živilstvo in prehrana 2022-izredni-Maribor

  • Študijsko leto: 2024/2025
  • Predmet: Tehnologija mesa
  • Predavatelj: Rosvita Arzenšek Pinter, univ. dipl. inž. živ.teh.
  • Vrsta roka: Tretji redni (8934)
  • Datum roka: 27. 2. 2025
  • Datum zapisnika: 27. 2. 2025
  • Opomba: Vpogled v izpit je možen 4. ali 6. 3. 2025 ob 15. uri v KII/8.

  • Prikazani so rezultati vseh študentov, ki so bili prijavljeni na izpitni rok.

    Vpisna številka1.delna ocena2.delna ocena3.delna ocenaVajeSem. nalogaPisna ocenaUstna ocenaKončna ocena
    13010430007 - - - Opravil Opravil 4 - 4
    13010430008 - - - Opravil Opravil 2 - 2