Rezultati izpitnega roka


Živilstvo in prehrana 2022-izredni-Maribor

  • Študijsko leto: 2024/2025
  • Predmet: Sestava in kakovost živil s tehnologijami v živilstvu
  • Predavatelj: Silva Hostnik, univ.dipl. inž.živ.teh.
  • Vrsta roka: Tretji redni (9070)
  • Datum roka: 11. 2. 2025
  • Datum zapisnika: 11. 2. 2025
  • Opomba: Vpogled v pisne pole bo v torek, 25/2-2025 ob 15.45 uri v UI/6.

  • Prikazani so rezultati vseh študentov, ki so bili prijavljeni na izpitni rok.

    Vpisna številka1.delna ocena2.delna ocena3.delna ocenaVajeSem. nalogaPisna ocenaUstna ocenaKončna ocena
    13010430003 - - - Opravil Opravil 8 - 8
    13010430007 - - - Opravil Opravil 3 - 3
    13010430009 - - - Opravil Opravil 7 - 7
    13010430011 - - - Opravil Opravil 10 - 10
    13010430013 - - - Opravil Opravil 6 - 6